maandag 1 december 2014

Bruiloft ideeën met polaroidfoto’s

Bruiloft ideeën met polaroidfoto’s

Wij gaan vijf leuke en originele bruiloft ideeën met u delen die gaan over polaroid foto’s. Het gebruik van polaroid foto’s voor op uw huwelijk lijkt ouderwets maar uw gasten zullen er erg veel plezier mee hebben en uzelf natuurlijk ook. U hoeft niet te wachten op de foto’s van de fotograaf maar u kunt het resultaat gelijk bekijken. We gaan u in dit blog enkele leuke bruiloft ideeën geven, u moet hierbij denken aan: Polaroid gastenboek, een fotohokje, uw bruiloft taart  en nog veel meer. Er zijn in dit artikel ook nog geïnspireerde foto’s toegevoegd van alle bruiloft ideeën.
Polaroid gastenboek
Een erg originele manier om een gastenboek samen te stellen. Om een Polaroid gastenboek te maken heeft u het volgende nodig:
                - Polaroid camera
                - Film (heel veel films!)
                - Een leeg fotoalbum / plakboek
                - Fotolijm of foto tape
                - Fijne pointmarkers

Hoe gaat een polaroid gastenboek in zijn werk. Op een tafel legt u de polaroid camera neer en verteld de gasten dat ze een foto moeten maken van hunzelf of de groep waarmee ze gekomen zijn en dat ze deze foto moeten ondertekenen.  U kunt ook kaartjes met de namen van uw gasten aan een lijntje hangen. Uw gasten moet hun naamkaartje vervangen door een polaroid foto van hunzelf. Zo weet u precies welke gasten er nog op de foto moeten en weet u zeker dat alle gasten tenminste één keer op de foto staan.



Polaroid foto’ in foto’s
Een andere leuke idee voor uw bruiloft is om een vintage look & feel aan uw huwelijk te geven. U kunt polaroid foto’s heel speels en grappig gebruiken voor uw bruidsreportage.

Polaroid foto’s datum herinnering
Als u van plan bent om Polaroid foto’s op uw bruiloft te gaan gebruiken, kunt u overwegen om dit thema al toe te passen als datum herinnering voor uw gasten. Maak van u en uw partner een foto met een polaroid camera met de datum erop en stuur deze naar uw gasten. Maak van de foto een magneet en ze kunnen deze op hun koelkast plakken zodat ze de datum van uw huwelijk nooit zullen vergeten.



Zitplaatsen gasten
Een leuke bruiloft idee is om polaroid foto’s te gebruiken om de plaatsen van uw gasten aan te wijzen. U zult u afvragen hoe u dan aan de foto’s komt van al uw gasten. Eigenlijk is dat antwoord heel erg simpel. Maak gebruik van Facebook en mochten ze geen Facebook hebben vraag andere gasten of ze een foto hebben.

Polaroid bruidstaart
Ons laatste bruiloft idee in dit blog is voor uw bruidstaart. Maak uw bruidstaart nog persoonlijker door deze af te werken met polaroid foto’s van uw zelf.
Binnenkort komen wij met nog meer leuke en originele bruiloft ideeën, wilt u hiervan op de hoogte blijven schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons assortiment polaroid camera’s bekijken bekijk die dan in onze webshop op www.polaroid-cameras.nl.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten