vrijdag 5 december 2014

Polaroid Socialmatic binnenkort in Nederland


De Polaroid Socialmatic werd enige tijd geleden al aangekondigd, maar is nog in ontwikkeling en wordt na verwachting medio 2015 in Nederland verwacht. Wij van Polaroid-cameras.nl hadden een prototype in handen en konden met de Polaroid Socialmatic aan de slag. De Socialmatic combineert een 14 megapixel camera met een 5 megapixel camera aan de achterkant waarmee kan worden geskypd en selfies mee genomen kunnen worden. Aan de voorkant van de camera is een klein LED scherm waardoor het u gemakkelijk wordt gemaakt om een selfie te maken. Door het LED scherm aan de voorkant ,door Polaroid ook wel  “Mood Assistant” genoemd,  kan de gebruiker hun stemming weergeven via emoticons.
Daarnaast heeft de Polaroid Socialmatic een LED-flits,  4,5 inch touchscreen, stereoluidspreker en een 4GB intern geheugen wat kan worden uitgebreid met een microSDkaart.  Doormiddel van WiFi kan er verbinden worden gemaakt met het internet om de gemaakt foto’s op social media te verspreiden en heeft de camera GPS en Bluetooth.

Uiterlijk Polaroid Socialmatic vs Instagram
De Polaroid Socialmatic is een vrij grote vierkante camera met afgeronde hoeken en kan foto’s direct afdrukken. De camera doet ons erg denken aan het logo van Instagram. Al moeten wij eerlijk zijn dat Instagram het idee van hun logo af heeft gekeken van Polaroid, eerlijk is eerlijk.  De Polaroid Socialmatic is niet gigantisch of zwaar, waardoor hij zeer praktisch is om mee te nemen. Foto’s die zijn genomen kunnen op de Polaroid Socialmatic worden aangepast met tekst, iconen en illustraties. Doormiddel van Zero Ink papier kunnen foto’s worden afgedrukt op visitekaart formaat. Je kan met de Polaroid Socialmatic gebruiken als een digitale camera die foto’s gelijk kan verspreiden op social media maar ook foto’s gelijk kan afdrukken.  
We kunnen op dit moment geen definitieve uitspraak doen wanneer de Polaroid Socialmatic op de

markt komt. Maar zodra hij verkrijgbaar is in Nederland zullen wij deze als  eerste webshop  op de markt brengen. Hou ons website dus goed in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over alles rond Polaroid.

Specificaties Polaroid Socialmatic:
 - 14 megapixel camera (voorkant)
 - 5 megapixel camera (achterkant)
 - 2 Led schermen (voor- en achterkant)
 - 4,5 inch touchscreen ledscherm
 - Mood assistant
  - LED flits
 - Stereoluidspreker
- 4GB intern geheugen
 - MicroSDkaart
-WiFi
- Bluetooth
- Printer





             














Geen opmerkingen:

Een reactie posten