woensdag 17 december 2014

Polaroid foto’s versus digitale fotografie

Geen serie onscherpe foto's in je overvolle telefoon, waar je later nauwelijks nog naar omkijkt. Nee, tegenwoordig kiezen we liever voor echte, nostalgische en originele foto's. Foto's die op een prikbord worden bevestigd of ingelijst cadeau worden gegeven aan vrienden, en waarbij het fotomoment niet meer uit het geheugen kan worden gewist.

Tegenwoordig worden vrijwel alle foto's als digitaal bestand opgeslagen en verdwijnen veelal ergens op je computer. Sommige foto's deel je wellicht via social media en nog minder laat je afdrukken in een fotoboek, maar hoe vaak doe je dat nou eigenlijk? De meeste foto's zie je eigenlijk nooit meer terug en dat is toch jammer. Met een polaroid camera print je jouw foto direct af en heb je een tastbare herrinering aan een specifiek moment. De afgedrukte foto's zijn erg leuk om bijvoorbeeld op de koelkast of in de badkamer te plakken, zo kun je elke dag jouw leukste momenten herbeleven!

Fotohokjes en polaroidcamera's zijn momenteel super populair. Dat is niet voor niets, het is tenslotte hartstikke leuk om een tastbare herinnering te hebben aan een bijzondere avond. Neem de polaroid camera op een zaterdag mee in je tas, en er "rollen" vanzelf gezellige foto's uit. Of neem je polaroid mee terwijl je gaat lunchen met vrienden of vriendinnen, tijdens een familie bezoek of als je uit eten gaat. Maak een foto op een feestje en tover deze direct uit je camera, wie wil dat nou niet? Je kunt jouw vrienden een echte tastbare herrinering meegeven door een leuke foto te maken, deze af te drukken en meteen als een soort cadeautje overhandigen. Het heeft toch tegenwoordig iets speciaals om een foto vast te kunnen houden!
Met een polaroid camera maak je prachtige foto’s die direct worden geprint. Geen gedoe meer met rolletjes of geheugenkaarten, maar direct resultaat. Geef de polaroids dan gelijk een plekje in je huis. Zo kun je nog wat langer nagenieten van deze leuke momenten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten