donderdag 20 november 2014

Verschillende soorten polaroid camera's

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten polaroid camera's. Welke is nou beter? Welke kan het beste waarvoor gebruik worden? Daar zullen we vandaag een antwoord op geven. We beginnen natuurlijk met een rijtje van een aantal polaroid camera's als overzicht van verschillende polaroid camera's.
  • Polaroid 300 Instant camera;

  • Fujifilm Instax Mini 8;

  • Polaroid Z2300 Instant Camera;
  • Fujifilm instax mini 90 NEO CLASSIC;

  • Fujifilm Instax 210;

  • Polaroid Z 340 Instant camera.

Polaroid 300 instant camera

Polaroid 300 Instant camera

Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende polaroid camera. Dit is de moderne versie van de klassieke polaroid instant camera. De camera werkt met Polaroid 300 instant films, van 4.6 x 6.2 cm. 




Fujifilm Instax Mini 8

Fujifilm instax mini 8Deze camera van Fujifilm wordt gekenmerkt door een groot bedieningsgemak en uitermate scherpe foto's. Uiteraard zijn de foto’s direct-klaar en hebben ze een sublieme kleurweergave.





Polaroid Z2300 instant cameraPolaroid Z2300 Instant Camera

De Polaroid Z2300 Instant Camera is een digitale en moderne versie van de Polaroid camera. Het toestel beschikt over een 10 megapixel sensor, groot 3" scherm, HD 720p bij 30 fps video-opname en de mogelijkheid om met de camera te printen. De vorm van deze camera is afwijkend van de hiervoor benoemde. Deze camera bevat tevens wifi zodat foto's ook gestuurd kunnen worden naar computers of andere apparaten. Deze camera heeft veel extra functies, dat valt ook in de prijs terug te zien.




Fujifilm instax mini 90 NEO CLASSICFujifilm instax mini 90 NEO CLASSIC

Met deze prachtig vormgegeven camera kan de scherpte ingesteld worden. Deze camera onderscheid zich door zijn functies. Voorbeelden van deze functies zijn: helderheid controle, bulb mode (de lens sluit niet bij het maken van een foto waardoor er mooie nachtfoto's gemaakt kunnen worden). Tevens kan er met deze camera 2 verschillende foto's gemaakt worden die naast elkaar 1 foto vormen.




Fujifilm instax 210Fujifilm Instax 210

Deze camera lijkt erg veel op de Polaroid 300 instant camera. Het verschil zit hem in het uiterlijk van de camera en het formaat van de foto's. Het prijsniveau is ook gelijk




Polaroid Z 340 Instant camera

Polaroid Z340 instant cameraDeze camera beschikt over 14 megapixels, en dat is het hoogste aantal van de behandelde camera's. Deze camera beschikt over een lcd scherm voor het bekijken en bijsnijden van de gemaakte foto's voordat u deze afdrukt. Tevens is dit de enige camera die over een geheugen beschikt.



Conclusie

Het grote voordeel wat natuurlijk geldt voor alle polaroid camera's is dat er geen accu in zit, en dat die dus ook nooit op het verkeerde moment leeg is. Met een paar extra batterijen zit je altijd goed! 
Al de genoemde polaroid camera's zijn te koop in onze webshop. Neem eens een kijkje of probeer zelf een polaroid foto!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten