woensdag 19 november 2014

Polaroid z2300 reveiw

 Polaroid z2300 review



In deze polaroid z2300 review beschrijven we onder meer de voor- en nadelen van de camera. Hoewel de meeste mensen denken dat Polaroid instant camera’s een retro overblijfsel is uit de jaren ’70 en ’80, hebben de huidige polaroid camera’s niets meer weg van de oude camera’s. Bij de oude polaroid camera’s was de beeldkwaliteit niet geweldig maar het was leuk om direct een tastbaar eindproduct te hebben. Nu probeert Polaroid een beetje het plezier van vroeger te heroveren, met de nieuwe Polaroid Z2300 instant camera. Ik heb onlangs de Polaroid Z2300 uitgeprobeerd.
Allereerst kan de Z2300 worden gebruikt als een reguliere 10 megapixel digitale camera. De Polaroid Z2300 beschikt over een flitser, 3-inch LCD scherm op de achterzijde, een SD-kaart houder en een mini USB-poort voor het uploaden van foto’s naar uw computer. De meeste gebruikers zullen ongetwijfeld gebruik maken van de auto-modus, hoewel de toegang tot het menu niet toestaat voor handmatige aanpassingen voor parameters zoals ISO, witbalans en belichting. Er kan door de gebruiker slechts gekozen worden tussen landschap en macro-instellingen via een knop aan de zijkant van de camera.
Als u foto’s wilt afdrukken kan dit gemakkelijk bij de Polaroid Z2300 instant camera, de gebruiker selecteert de foto op het scherm die ze willen afdrukken en geven aan hoeveel foto’s ze wilt hebben.  Na één druk op de knop rolt de foto na ongeveer 30 seconden uit de zijkant van de camera.  De Z2300 camera maakt gebruik van premium zink fotopapier, hierdoor is het gebruik van een toner of cartridges niet meer nodig. In plaats daarvan bevat het fotopapier cyaan, geel en magenta kristallen die worden geactiveerd door warmte die selectief wordt toegepast in de camera.


Polaroid z2300 review conclussie
De kwaliteit foto’s die uit een polaroid z2300 camera komen is niet zo goed als wanneer je digitale foto’s laat afdrukken door een extern bedrijf. Maar gezien de camera en de grote hiervan komen er mooie en duidelijke foto’s uit de camera rollen.

Kortom, ik had veel plezier met de Polaroid Z2300 camera. Het is leuk om direct de foto’s die je hebt gemaakt te kunnen afdrukken en eventueel aan vrienden te kunnen delen. Anders dan bij de originele polaroid camera’s, is er nu de mogelijkheid om van een dezelfde foto meerdere afdrukken te maken, en om nog steeds de originele digitale foto te behouden.
De Polaroid Z2300 is een goedkopere camera met een vrij groot LCD scherm met scherpe digitale foto’s. De camera wordt geleverd met een eenvoudig instructieboekje. De Polaroid z2300 instant camera is bij polaroid-cameras.nl te verkrijgen voor € 179,- en een pakje met 50 films is verkrijgbaar voor € 35,99.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten